Krydret marokkansk linsesuppe
Krydret marokkansk linsesuppe er en aromatisk, stærkt krydret linsesuppe inspireret af det marokkanske køkken. Den er kendetegnet ved en dyb, let krydret smag, som den skylder sin rige blanding af krydderier.
Tilberedning: 40 min
Let

Tilberedning: 40 min
Let
Ingredienser:
- 750 g vand
- 1 g sort peber
- 1 g muskatnød
- 30 g bouillonpasta - CVR
- 1 g gurkemeje
- 3 g frisk koriander
- 1 g Stødt kanel
- 2 g spidskommen
- 2 g Stødt ingefær
- 1 g cayennepeber
- 2 g Sød paprikapulver
- 1 g Stødt koriander
- 100 g løg
- 1 g salt
- 30 g olivenolie
- 100 g tørre røde linsefrø
- 800 g Tomater på dåse (i skiver)
Metode:
- Kom 100 gram løg, skrællet og skåret i mindre stykker, i koppen. Hak i 10 sekunder ved en hastighed på 10 omgange. Skrab indholdet ned i bunden af koppen med en spatel. Tilsæt 30 g olivenolie til koppen. Steg i 3 minutter ved 105 °C ved 4 omdrejninger.