Krydret marokkansk linsesuppe

Krydret marokkansk linsesuppe er en aromatisk, stærkt krydret linsesuppe inspireret af det marokkanske køkken. Den er kendetegnet ved en dyb, let krydret smag, som den skylder sin rige blanding af krydderier.

Tilberedning: 40 min

Let

Krydret marokkansk linsesuppe

Tilberedning: 40 min

Let

Ingredienser:

  • 750 g vand
  • 1 g sort peber
  • 1 g muskatnød
  • 30 g bouillonpasta - CVR
  • 1 g gurkemeje
  • 3 g frisk koriander
  • 1 g Stødt kanel
  • 2 g spidskommen
  • 2 g Stødt ingefær
  • 1 g cayennepeber
  • 2 g Sød paprikapulver
  • 1 g Stødt koriander
  • 100 g løg
  • 1 g salt
  • 30 g olivenolie
  • 100 g tørre røde linsefrø
  • 800 g Tomater på dåse (i skiver)

Metode:

  1. Kom 100 gram løg, skrællet og skåret i mindre stykker, i koppen. Hak i 10 sekunder ved en hastighed på 10 omgange. Skrab indholdet ned i bunden af koppen med en spatel. Tilsæt 30 g olivenolie til koppen. Steg i 3 minutter ved 105 °C ved 4 omdrejninger.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover