Græskarsuppe med appelsin -

Gresskarsuppe med appelsin er en aromatisk, cremet græskarsuppe med frisk juice og appelsinskal. Denne kombination giver en let sødlig, citrusagtig smag, som passer perfekt til krydderier som koriander og spidskommen.

Tilberedning: 45 min

Let

Græskarsuppe med appelsin -

Tilberedning: 45 min

Let

Ingredienser:

  • 100 g vand
  • 1 g spidskommen
  • 1 g cayennepeber
  • 1 g timian
  • 1000 g hokkaido-græskar
  • 5 g appelsinskal
  • 5 g hvidløg
  • 6 g salt
  • 50 g olivenolie
  • 100 g appelsinjuice 100%
  • 3 g havsalt
  • 1 g Kolendra, nasiona

Metode:

  1. Forvarm ovnen til 200 °C med funktionen op og ned. Sæt en skål på låget af en kop uden kork, nulstil vægten, og vej 1.000 gram hokkaidogræskar uden kerner og med skrællen på, skåret i strimler på 1,5 cm. Tilsæt 1 spiseskefuld olivenolie og 1 teskefuld salt i skålen. Gnid krydderierne grundigt ind i græskarstykkerne. Flyt skålens indhold over på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag i 30 minutter.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover