Græskarsuppe med appelsin -
Gresskarsuppe med appelsin er en aromatisk, cremet græskarsuppe med frisk juice og appelsinskal. Denne kombination giver en let sødlig, citrusagtig smag, som passer perfekt til krydderier som koriander og spidskommen.
Tilberedning: 45 min
Let

Tilberedning: 45 min
Let
Ingredienser:
- 100 g vand
- 1 g spidskommen
- 1 g cayennepeber
- 1 g timian
- 1000 g hokkaido-græskar
- 5 g appelsinskal
- 5 g hvidløg
- 6 g salt
- 50 g olivenolie
- 100 g appelsinjuice 100%
- 3 g havsalt
- 1 g Kolendra, nasiona
Metode:
- Forvarm ovnen til 200 °C med funktionen op og ned. Sæt en skål på låget af en kop uden kork, nulstil vægten, og vej 1.000 gram hokkaidogræskar uden kerner og med skrællen på, skåret i strimler på 1,5 cm. Tilsæt 1 spiseskefuld olivenolie og 1 teskefuld salt i skålen. Gnid krydderierne grundigt ind i græskarstykkerne. Flyt skålens indhold over på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag i 30 minutter.