Cremet grøntsagssuppe

Cremet grøntsagssuppe er en fløjlsblød og smagfuld ret.

Tilberedning: 50 min

Let

Cremet grøntsagssuppe

Tilberedning: 50 min

Let

Ingredienser:

  • 700 g vand
  • 1 g sort peber
  • 100 g skalotteløg
  • 300 g Courgetter
  • 200 g gulerødder
  • 6 g salt
  • 100 g porre
  • 50 g Pastinakker
  • 40 g olivenolie
  • 50 g Knoldselleri
  • 200 g sene kartofler
  • 150 g Frosne grønne ærter

Metode:

  1. Tilsæt 100 gram skalotteløg hakket i mindre stykker, 100 gram af den hvide del af porren hakket i mindre stykker til koppen. Hak i 10 sekunder ved en hastighed på 10 omdrejninger. Skrab indholdet ned i bunden af koppen med en spatel. Tilsæt 40 gram olivenolie til koppen. Steg i 5 minutter ved 110 °C ved 4 omdrejninger.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover