Cremet grøntsagssuppe
Cremet grøntsagssuppe er en fløjlsblød og smagfuld ret.
Tilberedning: 50 min
Let

Tilberedning: 50 min
Let
Ingredienser:
- 700 g vand
- 1 g sort peber
- 100 g skalotteløg
- 300 g Courgetter
- 200 g gulerødder
- 6 g salt
- 100 g porre
- 50 g Pastinakker
- 40 g olivenolie
- 50 g Knoldselleri
- 200 g sene kartofler
- 150 g Frosne grønne ærter
Metode:
- Tilsæt 100 gram skalotteløg hakket i mindre stykker, 100 gram af den hvide del af porren hakket i mindre stykker til koppen. Hak i 10 sekunder ved en hastighed på 10 omdrejninger. Skrab indholdet ned i bunden af koppen med en spatel. Tilsæt 40 gram olivenolie til koppen. Steg i 5 minutter ved 110 °C ved 4 omdrejninger.