Gryte med rejer og kartofler

Dette er en enkel, men udsøgt ret, som smager af hav og varmer perfekt. Perfekt til en hurtig, hjemmelavet norskinspireret middag!

Tilberedning: 45 min

Let

Gryte med rejer og kartofler

Tilberedning: 45 min

Let

Ingredienser:

  • 600 g vand
  • 1 g sort peber
  • 30 g bouillonpasta - CVR
  • 2 g oregano
  • 4 g røget paprika
  • 250 g grå rejer
  • 2 g timian
  • 250 g chorizopølse
  • 1 g Chiliflager
  • 200 g løg
  • 15 g hvidløg
  • 200 g Citroner
  • 30 g smør
  • 10 g citronsaft
  • 150 g majskolber
  • 50 g olivenolie
  • 200 g sene kartofler
  • 250 g Franske baguetter
  • 10 g persilleblade

Metode:

  1. Kom 10 gram persilleblade i koppen. Hak 10 sekunder ved 20 hastighed. Tilsæt 200 gram løg hakket i mindre stykker og 3 pillede hvidløgsfed til bægeret. Hak i 10 sekunder ved 10 omdrejninger pr. minut. Skrab indholdet ned i bunden af skålen med en spatel.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover