Gryte med rejer og kartofler
Dette er en enkel, men udsøgt ret, som smager af hav og varmer perfekt. Perfekt til en hurtig, hjemmelavet norskinspireret middag!
Tilberedning: 45 min
Let
Tilberedning: 45 min
Let
Ingredienser:
- 600 g vand
- 1 g sort peber
- 30 g bouillonpasta - CVR
- 2 g oregano
- 4 g røget paprika
- 250 g grå rejer
- 2 g timian
- 250 g chorizopølse
- 1 g Chiliflager
- 200 g løg
- 15 g hvidløg
- 200 g Citroner
- 30 g smør
- 10 g citronsaft
- 150 g majskolber
- 50 g olivenolie
- 200 g sene kartofler
- 250 g Franske baguetter
- 10 g persilleblade
Metode:
- Kom 10 gram persilleblade i koppen. Hak 10 sekunder ved 20 hastighed. Tilsæt 200 gram løg hakket i mindre stykker og 3 pillede hvidløgsfed til bægeret. Hak i 10 sekunder ved 10 omdrejninger pr. minut. Skrab indholdet ned i bunden af skålen med en spatel.