Dubai-chokolade

Denne unikke Dubai-inspirerede chokolade kombinerer delikat filodej, intens mørk chokolade og cremet pistaciepasta. Med kun få ingredienser og lidt passion kan du lave denne luksuriøse dessert i dit eget køkken.

Tilberedning: 2h 20 min

Let

Dubai-chokolade

Tilberedning: 2h 20 min

Let

Ingredienser:

  • 50 g kokosolie
  • 175 g Pistacie-pasta
  • 150 g filodej
  • 80 g smør
  • 200 g mørk chokolade

Metode:

  1. Sæt en skål på låget af en kop uden prop, nulstil vægten, og vej 80 gram smør af. Sæt skålen til side. Sæt en skål på låget af koppen uden prop, nulstil vægten, og vej 175 gram pistaciemasse af. Sæt skålen til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover