Vandkage med vaniljecreme
Vannbakkels med vaniljekrem er norske dampede kager fyldt med en delikat vaniljecreme. Deres luftige, lette konsistens og søde, aromatiske fyld gør dem til den perfekte dessert til enhver lejlighed.
Tilberedning: 1h 20 min
Let
Tilberedning: 1h 20 min
Let
Ingredienser:
- 150 g vand
- 8 g vaniljesukker - CVR
- 10 g CVR-sukker
- 1 g en stang vanilje
- 82 g sukker
- 2 g salt
- 80 g smør
- 180 g Hele hønseæg
- 60 g æggeblommer fra høns
- 200 g Drikkemælk, 3,2% fedt
- 20 g Majsstivelse
- 500 g 30 % fedt flødeost
- 120 g hvedemel type 450
Metode:
- Forvarm ovnen til 200 °C. Beklæd en bageplade med bagepapir, og sæt den til side.