Vandkage med vaniljecreme

Vannbakkels med vaniljekrem er norske dampede kager fyldt med en delikat vaniljecreme. Deres luftige, lette konsistens og søde, aromatiske fyld gør dem til den perfekte dessert til enhver lejlighed.

Tilberedning: 1h 20 min

Let

Vandkage med vaniljecreme

Tilberedning: 1h 20 min

Let

Ingredienser:

  • 150 g vand
  • 8 g vaniljesukker - CVR
  • 10 g CVR-sukker
  • 1 g en stang vanilje
  • 82 g sukker
  • 2 g salt
  • 80 g smør
  • 180 g Hele hønseæg
  • 60 g æggeblommer fra høns
  • 200 g Drikkemælk, 3,2% fedt
  • 20 g Majsstivelse
  • 500 g 30 % fedt flødeost
  • 120 g hvedemel type 450

Metode:

  1. Forvarm ovnen til 200 °C. Beklæd en bageplade med bagepapir, og sæt den til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover