Risriscreme med jordbærsauce

Riskrem med jordbærsaus er en traditionel norsk dessert lavet med en delikat riscreme og en sød, aromatisk jordbærsauce. Den klassiske ret er ekstremt populær i højsæsonen, især i julen. Den bløde riscreme, der er beriget med flødeskum, passer perfekt sammen med den forfriskende sauce og skaber en harmonisk og let sødme, der fryder ganen.

Tilberedning: 2h

Let

Risriscreme med jordbærsauce

Tilberedning: 2h

Let

Ingredienser:

  • 2 g en stang vanilje
  • 45 g sukker
  • 2 g salt
  • 600 g Drikkemælk, 3,2% fedt
  • 150 g frosne jordbær
  • 350 g 30 % fedt flødeost
  • 100 g Kasza ryżowa

Metode:

  1. Tilsæt 100 gram risengrød, 600 gram mælk og 1 knivspids salt i en kop. Kog i 50 minutter ved 100°C med en hastighed på 2 omgange. Vask og tør koppen.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover