Varm rosenkålsalat med mango, avokado og posjerte æg - mangosalat

Denne salat er en unik kombination af smag og tekstur, som vil overraske selv de mest krævende gourmeter.

Tilberedning: 1h 20 min

Let

Varm rosenkålsalat med mango, avokado og posjerte æg - mangosalat

Tilberedning: 1h 20 min

Let

Ingredienser:

  • 2800 g vand
  • 1 g hvid peber
  • 70 g skalotteløg
  • 60 g balsamicoeddike
  • 40 g 10 % spiritus eddike
  • 80 g avocado
  • 100 g grønkål
  • 9 g salt
  • 20 g hørfrø
  • 240 g Hele hønseæg
  • 80 g Mango
  • 200 g broccoli
  • 200 g Blomkål
  • 300 g Rosenkål
  • 25 g olivenolie
  • 20 g afskallede solsikkefrø

Metode:

  1. Tilsæt 70 gram skalotteløg hakket i mindre stykker til koppen. Hak i 10 sekunder ved en hastighed på 10 obots. Overfør til en skål.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover