Varm rosenkålsalat med mango, avokado og posjerte æg - mangosalat
Denne salat er en unik kombination af smag og tekstur, som vil overraske selv de mest krævende gourmeter.
Tilberedning: 1h 20 min
Let
Tilberedning: 1h 20 min
Let
Ingredienser:
- 2800 g vand
- 1 g hvid peber
- 70 g skalotteløg
- 60 g balsamicoeddike
- 40 g 10 % spiritus eddike
- 80 g avocado
- 100 g grønkål
- 9 g salt
- 20 g hørfrø
- 240 g Hele hønseæg
- 80 g Mango
- 200 g broccoli
- 200 g Blomkål
- 300 g Rosenkål
- 25 g olivenolie
- 20 g afskallede solsikkefrø
Metode:
- Tilsæt 70 gram skalotteløg hakket i mindre stykker til koppen. Hak i 10 sekunder ved en hastighed på 10 obots. Overfør til en skål.