Risotto med svampe og spinat

Risotto med brune svampe og spinat kombinerer cremede ris med aromatiske, let nøddeagtige svampe og frisk spinat. Denne ret er kendetegnet ved sin dybe smag og fyldige konsistens, hvilket gør den til det perfekte valg til en velsmagende og nærende frokost eller middag.

Tilberedning: 50 min

Let

Risotto med svampe og spinat

Tilberedning: 50 min

Let

Ingredienser:

  • 730 g vand
  • 40 g skalotteløg
  • 12 g salt
  • 60 g smør
  • 60 g tør hvidvin
  • 300 g friske dyrkede svampe
  • 100 g spinat
  • 50 g parmesanost
  • 40 g olivenolie
  • 320 g Ris til risotto

Metode:

  1. Tilsæt 50 gram parmesanost skåret i mindre stykker til koppen. Hak i 30 sekunder ved 20 hastigheder. Overfør til en anden skål. Vask og tør koppen.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover