Risotto med svampe og spinat
Risotto med brune svampe og spinat kombinerer cremede ris med aromatiske, let nøddeagtige svampe og frisk spinat. Denne ret er kendetegnet ved sin dybe smag og fyldige konsistens, hvilket gør den til det perfekte valg til en velsmagende og nærende frokost eller middag.
Tilberedning: 50 min
Let
Tilberedning: 50 min
Let
Ingredienser:
- 730 g vand
- 40 g skalotteløg
- 12 g salt
- 60 g smør
- 60 g tør hvidvin
- 300 g friske dyrkede svampe
- 100 g spinat
- 50 g parmesanost
- 40 g olivenolie
- 320 g Ris til risotto
Metode:
- Tilsæt 50 gram parmesanost skåret i mindre stykker til koppen. Hak i 30 sekunder ved 20 hastigheder. Overfør til en anden skål. Vask og tør koppen.