Rørte tyttebær - tranebær på norsk manér

Rørte tyttebær er en traditionel norsk delikatesse, der består af såkaldte norske tranebær (tyttebær) blandet med sukker og forsigtigt moset til en pasta. Det er et enkelt, men yderst velsmagende tilbehør til mange forskellige retter, især til kød som f.eks. vildt, eller som ingrediens i desserter. Tilberedningen af rørte tyttebær er hurtig og består i at blande frisk eller frossen frugt med sukker og derefter mose den forsigtigt for at fremhæve frugtens naturlige smag. Denne delikatesse er kendetegnet ved en intens, syrlig smag med en diskret sødme.

Tilberedning: 10 min

Let

Rørte tyttebær - tranebær på norsk manér

Tilberedning: 10 min

Let

Ingredienser:

  • 100 g sukker
  • 200 g tranebær

Metode:

  1. Kom 200 gram frosne tranebær og 100 gram sukker i koppen. Blend i 4 minutter ved 6 hastigheder.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover