Troldekrem

Trollkream er en traditionel norsk dessert, som ofte kommer på bordet ved særlige lejligheder. Hovedingredienserne er tranebær og tyk fløde, som giver en særlig cremet konsistens. I den traditionelle version kan denne dessert serveres med tilsat sukker eller vanilje for at berige smagen. Trollkream er enkel at tilberede, og dens naturlige sødme og lette, luftige konsistens gør den til et populært valg som dessert i de norske hjem.

Tilberedning: 10 min

Let

Troldekrem

Tilberedning: 10 min

Let

Ingredienser:

  • 100 g sukker
  • 20 g æggehvider fra høns
  • 250 g tranebær

Metode:

  1. Kom 250 gram tranebær i et mixerbæger. Blend i 10 sekunder ved hastighed 10. Skrab ned i bunden af bægeret med en spatel. Sæt staven på.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover