Appelsingelé

Hjemmelavet appelsingelé baseret på appelsinjuice er en simpel og forfriskende dessert. Til dens tilberedning er det nok med frisk appelsinjuice, gelatine og en smule sukker.

Tilberedning: 10 min

Let

Appelsingelé

Tilberedning: 10 min

Let

Ingredienser:

  • 100 g vand
  • 15 g appelsinskal
  • 50 g Appelsinlikør
  • 50 g sukker
  • 35 g Gelatine
  • 350 g appelsinjuice 100%

Metode:

  1. Til kalken tilsæt 350 gram friskkværnet saft fra 5 appelsiner, 50 gram sukker, skræl fra 1 appelsin, 50 gram appelsinlikør.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover