Salat med avocado og bacon

Næringsindhold pr portion: 710 kcal Kulhydrater: 12 g Protein: 21,5 g Fedt: 64 g

Tilberedning: 30 min

Let

Salat med avocado og bacon

Tilberedning: 30 min

Let

Ingredienser:

  • 500 g vand
  • 1 g sort peber
  • 140 g avocado
  • 1 g salt
  • 100 g Hele hønseæg
  • 200 g Udbenet røget bacon
  • 170 g tomater
  • 80 g salat
  • 20 g olivenolie

Metode:

  1. Tilføj 500 gram vand til koppen. Sæt kurven i koppen og tilsæt 2 æg. Kog i 15 minutter ved 140℃. Efter kogningen er færdig, åbn forsigtigt låget (pas på den varme damp) og hærd æggene i koldt vand for at fastholde den ønskede tilberedningsgrad. Pæl æggene, skær dem i halve og læg dem til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover