Rosenkål - kogning i kurv

Rosenkål er en botanisk variant af kål. Den er en kilde til kalium, calcium og magnesium. Den har et lavt kalorieindhold, hvilket gør den til et sundt kosttilskud. Kogt i en Cookover vil den være en fremragende snack, tilbehør til salat eller hovedret.

Tilberedning: 30 min

Let

Rosenkål - kogning i kurv

Tilberedning: 30 min

Let

Ingredienser:

  • 2300 g vand
  • 12 g salt
  • 500 g Rosenkål

Metode:

  1. Placer en skål til kogning på låget af koppen og vej 500 gram rosenkål i den, hvor de øverste blade er fjernet og stammen er skåret af. Sæt skålen til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover