Thaisk fiskesuppe
Thaisk fiskesuppe er en aromatisk og krydret ret, der kombinerer friskheden af fisk med eksotiske ingredienser, der er karakteristiske for thailandsk madlavning. Suppen er let, men mættende, og dens rige, flerdimensionelle smag fanger perfekt essensen af thailandsk køkken.
Tilberedning: 1h
Let
Tilberedning: 1h
Let
Ingredienser:
- 400 g vand
- 1 g sort peber
- 50 g bouillonpasta - CVR
- 15 g frisk koriander
- 20 g chilipeber
- 30 g Limesaft
- 80 g løg
- 30 g sukker
- 10 g hvidløg
- 200 g rød peber
- 120 g tør hvidvin
- 400 g Kokosmælk
- 30 g olivenolie
- 400 g sene kartofler
- 50 g tomatkoncentrat 30%.
- 400 g Friske torskefileter uden skind
- 400 g Tomater på dåse (i skiver)
- 10 g fiskesauce
Metode:
- På kruslåget uden prop, sæt en skål, nulstil vægten og vej 400 gram torsk skåret i 2 cm terninger. Sæt skålen til side.