Thaisk fiskesuppe

Thaisk fiskesuppe er en aromatisk og krydret ret, der kombinerer friskheden af fisk med eksotiske ingredienser, der er karakteristiske for thailandsk madlavning. Suppen er let, men mættende, og dens rige, flerdimensionelle smag fanger perfekt essensen af thailandsk køkken.

Tilberedning: 1h

Let

Thaisk fiskesuppe

Tilberedning: 1h

Let

Ingredienser:

  • 400 g vand
  • 1 g sort peber
  • 50 g bouillonpasta - CVR
  • 15 g frisk koriander
  • 20 g chilipeber
  • 30 g Limesaft
  • 80 g løg
  • 30 g sukker
  • 10 g hvidløg
  • 200 g rød peber
  • 120 g tør hvidvin
  • 400 g Kokosmælk
  • 30 g olivenolie
  • 400 g sene kartofler
  • 50 g tomatkoncentrat 30%.
  • 400 g Friske torskefileter uden skind
  • 400 g Tomater på dåse (i skiver)
  • 10 g fiskesauce

Metode:

  1. På kruslåget uden prop, sæt en skål, nulstil vægten og vej 400 gram torsk skåret i 2 cm terninger. Sæt skålen til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover