Sommerkålssalat med ungkål

Sommersalat med ungkål er en klassiker i den polske køkken, især populær i sommermånederne. Frisk kål kombineret med gulerødder og aromatisk dild skaber en let, sprød komposition, der passer perfekt til kød og fisk. Enkel, men samtidig fuld af smag!

Tilberedning: 10 min

Let

Sommerkålssalat med ungkål

Tilberedning: 10 min

Let

Ingredienser:

  • 1 g sort peber
  • 15 g sukker
  • 100 g gulerødder
  • 6 g salt
  • 30 g citronsaft
  • 400 g Hvidkål
  • 60 g Rapsolie
  • 20 g Dildfrø

Metode:

  1. Til skålen tilsæt 100 gram skrællede gulerødder skåret i 2 cm stykker. Hak i 10 sekunder med en hastighed på 10 omdrejninger.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover