Græskar-ladne dumplings

En efterårsversion af traditionelle dovne nudler med ostemasse, beriget med sød, bagt hokkaido-græskar. Bløde og luftige, de er perfekte som en varmende måltid på køligere dage. Den aromatiske græskar giver dem en smuk farve og en unik smag!

Tilberedning: 1h 30 min

Let

Græskar-ladne dumplings

Tilberedning: 1h 30 min

Let

Ingredienser:

  • 3000 g vand
  • 400 g hokkaido-græskar
  • 15 g kogesalt
  • 9 g salt
  • 60 g Hele hønseæg
  • 100 g Kartoffelstivelse
  • 400 g Halvfed kvarkost
  • 160 g hvedemel type 450

Metode:

  1. Forvarm ovnen til 180°C med cirkulerende varmluft. Sæt en skål på låget af kruset uden prop, nulstil vægten og vej 400 gram hokkaido-græskar med skræl, uden kerner og skåret i kvarte.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover