Græskar-ladne dumplings
En efterårsversion af traditionelle dovne nudler med ostemasse, beriget med sød, bagt hokkaido-græskar. Bløde og luftige, de er perfekte som en varmende måltid på køligere dage. Den aromatiske græskar giver dem en smuk farve og en unik smag!
Tilberedning: 1h 30 min
Let

Tilberedning: 1h 30 min
Let
Ingredienser:
- 3000 g vand
- 400 g hokkaido-græskar
- 15 g kogesalt
- 9 g salt
- 60 g Hele hønseæg
- 100 g Kartoffelstivelse
- 400 g Halvfed kvarkost
- 160 g hvedemel type 450
Metode:
- Forvarm ovnen til 180°C med cirkulerende varmluft. Sæt en skål på låget af kruset uden prop, nulstil vægten og vej 400 gram hokkaido-græskar med skræl, uden kerner og skåret i kvarte.