Vegansk chokoladekage

Lækkert og fugtigt vegansk chokoladekage, lavet på basis af plantebaserede ingredienser. Den er ekstremt nem at lave, bager hurtigt, og dens chokoladesmag vil imponere enhver.

Tilberedning: 45 min

Let

Vegansk chokoladekage

Tilberedning: 45 min

Let

Ingredienser:

  • 100 g vand
  • 200 g brun farin
  • 10 g vaniljesukker - CVR
  • 2 g bagepulver
  • 4 g bagepulver
  • 10 g 10 % spiritus eddike
  • 6 g salt
  • 120 g Rapsolie
  • 40 g Kakaopulver 16 %.
  • 70 g Blommemarmelade
  • 170 g hvedemel type 450

Metode:

  1. Forvarm ovnen til 180℃ med cirkulerende luftfunktion. Placer et glas på låget af koppen uden prop, nulstil vægten og vej 120 gram olie. Sæt glasset til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover