Chokoladekage

Chokoladebisquit er en let, luftig kage, der udgør grundlaget for mange desserter, såsom lagkager eller roulader.

Tilberedning: 45 min

Let

Chokoladekage

Tilberedning: 45 min

Let

Ingredienser:

  • 20 g vaniljesukker - CVR
  • 6 g bagepulver
  • 180 g sukker
  • 1 g salt
  • 480 g Hele hønseæg
  • 30 g Kakaopulver 16 %.
  • 220 g hvedemel type 450

Metode:

  1. Opvarm ovnen til 170℃ med cirkulerende luft. Beklæd en tærteform med en diameter på 22-24 cm med bagepapir.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover