Kage med ferskner

Jogurtkage med ferskner er en let, luftig dessert, perfekt til sommerdage. Dens fugtige og delikate konsistens skyldes tilsætningen af naturlig yoghurt, som gør, at kagen bogstaveligt talt smelter i munden.

Tilberedning: 1h

Let

Kage med ferskner

Tilberedning: 1h

Let

Ingredienser:

  • 20 g vaniljesukker - CVR
  • 8 g bagepulver
  • 200 g sukker
  • 360 g Hele hønseæg
  • 150 g yoghurt naturel, 2 % fedt
  • 700 g ferskner
  • 130 g Rapsolie
  • 270 g hvedemel type 450

Metode:

  1. På låget af bægerglasset uden prop, sæt en skål, nulstil vægten og vej 700 gram ferskner uden sten. Opvarm ovnen til 180℃ med cirkulerende varmluft. Beklæd en form på 24x30 cm med bagepapir.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover