Lækre italienske ricotta-knödel

En type toscanske italienske klasser lavet af ricotta-ost, hvedemel, æggeblommer og parmesan. De har en neutral smag, så de passer til klassiske italienske saucer, men også søde tilbehør såsom frugt, honning eller fløde.

Tilberedning: 25 min

Let

Lækre italienske ricotta-knödel

Tilberedning: 25 min

Let

Ingredienser:

  • 2000 g vand
  • 500 g ricotta-ost
  • 40 g grana padano-ost
  • 15 g kogesalt
  • 3 g salt
  • 60 g æggeblommer fra høns
  • 250 g hvedemel type 450

Metode:

  1. I en stor gryde kog 2 liter vand med 1 spiseskefuld salt.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover