Veganske græskar og tofu dumplings

Plante-baserede, veganske hovkager med tofu er lavet på basis af bagt hokkaido-græskar. Disse alsidige dumplings fungerer godt i veganske og vegetariske retter, men de passer også perfekt til kødretter.

Tilberedning: 1h 30 min

Let

Veganske græskar og tofu dumplings

Tilberedning: 1h 30 min

Let

Ingredienser:

  • 2000 g vand
  • 180 g tofu
  • 400 g hokkaido-græskar
  • 20 g kogesalt
  • 3 g salt
  • 20 g citronsaft
  • 100 g Kartoffelstivelse
  • 160 g hvedemel type 450

Metode:

  1. Forvarm ovnen til 180°C med cirkulerende varmluft.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover