Sprød kylling med sweet chili-sauce
Det er en lækker, saftig, sprød kylling i "fast food"-stil, som du kan tilberede på kort tid. Tilføjelsen af sweet chilli-sauce giver den en unik smag og aroma.
Tilberedning: 30 min
Medium
Tilberedning: 30 min
Medium
Ingredienser:
- 100 g vand
- 30 g sojasauce
- 4 g granuleret hvidløg
- 20 g frisk ingefær
- 15 g chilipeber
- 4 g bagepulver
- 40 g riseddike
- 45 g sukker
- 10 g hvidløg
- 6 g salt
- 30 g Purløg
- 20 g citronsaft
- 120 g Hele hønseæg
- 10 g sesamolie
- 530 g Rapsolie
- 10 g Sesamfrø
- 10 g Kartoffelstivelse
- 600 g Kyllingeoverlår uden skind
- 150 g hvedemel type 450
Metode:
- Placer en skål på skålen. Nulstil vægten og vej 600 gram kyllingelår uden ben og uden skind, skåret i 4 cm strimler med en tykkelse på 1 cm.