Sprød kylling med sweet chili-sauce

Det er en lækker, saftig, sprød kylling i "fast food"-stil, som du kan tilberede på kort tid. Tilføjelsen af sweet chilli-sauce giver den en unik smag og aroma.

Tilberedning: 30 min

Medium

Sprød kylling med sweet chili-sauce

Tilberedning: 30 min

Medium

Ingredienser:

  • 100 g vand
  • 30 g sojasauce
  • 4 g granuleret hvidløg
  • 20 g frisk ingefær
  • 15 g chilipeber
  • 4 g bagepulver
  • 40 g riseddike
  • 45 g sukker
  • 10 g hvidløg
  • 6 g salt
  • 30 g Purløg
  • 20 g citronsaft
  • 120 g Hele hønseæg
  • 10 g sesamolie
  • 530 g Rapsolie
  • 10 g Sesamfrø
  • 10 g Kartoffelstivelse
  • 600 g Kyllingeoverlår uden skind
  • 150 g hvedemel type 450

Metode:

  1. Placer en skål på skålen. Nulstil vægten og vej 600 gram kyllingelår uden ben og uden skind, skåret i 4 cm strimler med en tykkelse på 1 cm.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover