Chapati-brød

Chapati – enkel at tilberede, traditionelt indisk brød. Det er flade pandekager, der tilberedes uden brug af gær. De har en mild, neutral smag samt en let, blød konsistens. De er en populær tilbehør til mange retter, såsom curry, dal eller forskellige saucer.

Tilberedning: 1h 20 min

Let

Chapati-brød

Tilberedning: 1h 20 min

Let

Ingredienser:

  • 150 g hvedemel
  • 180 g vand
  • 12 g salt
  • 20 g solsikkeolie
  • 150 g hvedemel type 450

Metode:

  1. Til skålen tilføj 150 gram fuldkornsmel, 2 teskefulde salt, 150 gram hvedemel type 450 (eller type 500), 2 spiseskefulde solsikkeolie og 180 gram varmt vand. Ælt dejen i 7 minutter.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover