Syrede citroner

En delikatesse fra det marokkanske køkken, en fremragende tilføjelse til gryderetter, salater, kød, fisk, grød, dressinger eller supper. Takket være fermenteringsprocessen er de syltede citroner så bløde, at de kan spises med en ske sammen med skrællen.

Tilberedning: 30 min

Let

Syrede citroner

Tilberedning: 30 min

Let

Ingredienser:

  • 2500 g vand
  • 1 g Allehånde
  • 1 g laurbærblade
  • 2 g Nelliker
  • 12 g chilipeber
  • 5 g Kanelstang
  • 1000 g Citroner
  • 120 g salt
  • 250 g citronsaft
  • 1 g Stødt peber
  • 1 g Kolendra, nasiona

Metode:

  1. På låget af bægerglasset uden prop, sæt en skål, nulstil vægten og vej 1000 gram økologiske, små, ikke-voksede citroner, grundigt vaskede og skrubbede. De vejede citroner skæres på kryds med en kniv til 2/3 af længden, og derefter lægges en knivspids salt i hver citron og arrangeres tæt i en stor, steriliseret glasbeholder.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover