Ravioli med gedost

Hjemmelavede ravioli med en kraftfuld fyld af gedost, pecorino romano og ricotta. Gedosten har en let syrlig, undertiden krydret, men samtidig cremet smagsprofil, der kontrasterer godt med den milde pastadej.

Tilberedning: 1h 30 min

Medium

Ravioli med gedost

Tilberedning: 1h 30 min

Medium

Ingredienser:

  • 1 g sort peber
  • 100 g ricotta-ost
  • 70 g pecorino romano ost
  • 200 g gedeost
  • 8 g salt
  • 100 g smør
  • 120 g Hele hønseæg
  • 50 g Pistacienødder
  • 80 g parmesanost
  • 50 g olivenolie
  • 200 g hvedemel type 450

Metode:

  1. Til skålen tilføj 2 æg, 1 teskefuld salt, 2 spiseskefulde olivenolie og 200 gram mel (type 00 eller 450). Ælt i 2 minutter med en hastighed på 8 omdrejninger baglæns. Ælt yderligere 1 minut med en hastighed på 6 omdrejninger baglæns. Overfør indholdet til en meldrysset bordplade, ælt dejen, pak den ind i plastfolie og læg den til side. Vask og tør skålen.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover