Ravioli med gedost
Hjemmelavede ravioli med en kraftfuld fyld af gedost, pecorino romano og ricotta. Gedosten har en let syrlig, undertiden krydret, men samtidig cremet smagsprofil, der kontrasterer godt med den milde pastadej.
Tilberedning: 1h 30 min
Medium
Tilberedning: 1h 30 min
Medium
Ingredienser:
- 1 g sort peber
- 100 g ricotta-ost
- 70 g pecorino romano ost
- 200 g gedeost
- 8 g salt
- 100 g smør
- 120 g Hele hønseæg
- 50 g Pistacienødder
- 80 g parmesanost
- 50 g olivenolie
- 200 g hvedemel type 450
Metode:
- Til skålen tilføj 2 æg, 1 teskefuld salt, 2 spiseskefulde olivenolie og 200 gram mel (type 00 eller 450). Ælt i 2 minutter med en hastighed på 8 omdrejninger baglæns. Ælt yderligere 1 minut med en hastighed på 6 omdrejninger baglæns. Overfør indholdet til en meldrysset bordplade, ælt dejen, pak den ind i plastfolie og læg den til side. Vask og tør skålen.