Torsk med grøn karry

En lækker, mættende og aromatisk ret for elskere af det thailandske køkken. Mør torsk kombineret med krydret grøn karrypasta blandes perfekt med grønne grøntsager og cremet kokosmælk for at skabe en perfekt afbalanceret ret fuld af eksotiske smagsnuancer.

Tilberedning: 1h

Let

Torsk med grøn karry

Tilberedning: 1h

Let

Ingredienser:

  • 60 g kokosolie
  • 100 g vand
  • 30 g frisk koriander
  • 30 g sojasauce
  • 100 g skalotteløg
  • 20 g frisk ingefær
  • 10 g chilipeber
  • 200 g basmatiris
  • 20 g Limesaft
  • 50 g grøn karrypasta
  • 10 g østerssauce
  • 20 g citrongræs
  • 10 g hvidløg
  • 3 g salt
  • 200 g grønne peberfrugter
  • 400 g Kokosmælk
  • 100 g porre
  • 150 g broccoli
  • 150 g Blomkål
  • 600 g Friske torskefileter uden skind
  • 10 g fiskesauce
  • 100 g Groszek cukrowy
  • 150 g Pak choi

Metode:

  1. Kog 'basmatirisene'. Se opskrift på tilberedning.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover