Torsk med grøn karry
En lækker, mættende og aromatisk ret for elskere af det thailandske køkken. Mør torsk kombineret med krydret grøn karrypasta blandes perfekt med grønne grøntsager og cremet kokosmælk for at skabe en perfekt afbalanceret ret fuld af eksotiske smagsnuancer.
Tilberedning: 1h
Let

Tilberedning: 1h
Let
Ingredienser:
- 60 g kokosolie
- 100 g vand
- 30 g frisk koriander
- 30 g sojasauce
- 100 g skalotteløg
- 20 g frisk ingefær
- 10 g chilipeber
- 200 g basmatiris
- 20 g Limesaft
- 50 g grøn karrypasta
- 10 g østerssauce
- 20 g citrongræs
- 10 g hvidløg
- 3 g salt
- 200 g grønne peberfrugter
- 400 g Kokosmælk
- 100 g porre
- 150 g broccoli
- 150 g Blomkål
- 600 g Friske torskefileter uden skind
- 10 g fiskesauce
- 100 g Groszek cukrowy
- 150 g Pak choi