Grissini - Brødstænger

Hjemmelavede, sprøde, turinske stænger. Fremragende både til sødt og salt. Perfekt som tilbehør til forretter, salater, cremer, supper eller syltetøj.

Tilberedning: 1h 50 min

Let

Grissini - Brødstænger

Tilberedning: 1h 50 min

Let

Ingredienser:

  • 500 g hvedemel
  • 270 g vand
  • 5 g sukker
  • 6 g salt
  • 10 g komprimeret bagegær
  • 50 g olivenolie
  • 30 g hvedemel type 450

Metode:

  1. Til skålen tilføj 500 gram mel type 00, 270 gram lunken vand, 1 tsk sukker, 10 gram friske gær knust i mindre stykker. Ælt i 3 minutter med en hastighed på 8 omdrejninger baglæns.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover