Salat med spinat, tørrede tomater og gorgonzola

Super hurtig og ekstraordinært velsmagende, sund og meget nem at tilberede salat, som er ideel som en frokost til arbejdet. Kombinationen af spinat, gorgonzola og tørrede tomater med tilføjelse af sprøde græskarkerner er en garanti for en vidunderlig smag.

Tilberedning: 20 min

Let

Salat med spinat, tørrede tomater og gorgonzola

Tilberedning: 20 min

Let

Ingredienser:

  • 1 g sort peber
  • 30 g Grov fransk sennep
  • 130 g cherrytomater
  • 100 g gorgonzola
  • 80 g marinade af soltørrede tomater
  • 4 g hvidløg
  • 2 g salt
  • 25 g citronsaft
  • 30 g afskallede græskarkerner
  • 150 g spinat
  • 20 g bihonning
  • 100 g soltørrede tomater i olie (drænet)

Metode:

  1. På låget af bægeret uden prop, sæt en stor salatskål, nulstil vægten og vej 150 gram baby spinat, 100 gram gorgonzola-ost skåret i 1-2 cm terninger, 4 spiseskefulde græskarkerner, 130 gram cocktailtomater og 100 gram tørrede tomater, afdryppet fra lagen og skåret i mindre stykker. Bland det hele grundigt og stil det til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover