Salat med spinat, tørrede tomater og gorgonzola
Super hurtig og ekstraordinært velsmagende, sund og meget nem at tilberede salat, som er ideel som en frokost til arbejdet. Kombinationen af spinat, gorgonzola og tørrede tomater med tilføjelse af sprøde græskarkerner er en garanti for en vidunderlig smag.
Tilberedning: 20 min
Let
Tilberedning: 20 min
Let
Ingredienser:
- 1 g sort peber
- 30 g Grov fransk sennep
- 130 g cherrytomater
- 100 g gorgonzola
- 80 g marinade af soltørrede tomater
- 4 g hvidløg
- 2 g salt
- 25 g citronsaft
- 30 g afskallede græskarkerner
- 150 g spinat
- 20 g bihonning
- 100 g soltørrede tomater i olie (drænet)
Metode:
- På låget af bægeret uden prop, sæt en stor salatskål, nulstil vægten og vej 150 gram baby spinat, 100 gram gorgonzola-ost skåret i 1-2 cm terninger, 4 spiseskefulde græskarkerner, 130 gram cocktailtomater og 100 gram tørrede tomater, afdryppet fra lagen og skåret i mindre stykker. Bland det hele grundigt og stil det til side.