Salat med couscous og sprøde kikærter

En kombination af sprødristede kikærter med friske cherrytomater, couscous og friske krydderurter. En let og velsmagende salat, der er perfekt som takeaway-måltid.

Tilberedning: 1h

Let

Salat med couscous og sprøde kikærter

Tilberedning: 1h

Let

Ingredienser:

  • 450 g vand
  • 1 g sort peber
  • 40 g bouillonpasta - CVR
  • 10 g frisk koriander
  • 150 g rødløg
  • 150 g cherrytomater
  • 200 g konserverede kikærter
  • 1 g spidskommen
  • 4 g stærkt paprikapulver
  • 4 g Sød paprikapulver
  • 200 g Couscous
  • 12 g hvidløg
  • 6 g salt
  • 70 g olivenolie
  • 60 g Rapsolie
  • 15 g persilleblade

Metode:

  1. Forvarm ovnen til 200°C med termofunktionen. Sæt en skål på låget af en kop uden prop, nulstil vægten, og vej 200 gram couscousgrød af, og stil den til side. I en anden skål afvejes 200 gram drænede og tørrede kikærter, 70 gram olivenolie, 1 teskefuld salt, 1 knivspids spidskommen, 1 teskefuld sød paprika og 1 teskefuld stærk paprika. Bland hele blandingen grundigt.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover