Salat med couscous og sprøde kikærter
En kombination af sprødristede kikærter med friske cherrytomater, couscous og friske krydderurter. En let og velsmagende salat, der er perfekt som takeaway-måltid.
Tilberedning: 1h
Let
Tilberedning: 1h
Let
Ingredienser:
- 450 g vand
- 1 g sort peber
- 40 g bouillonpasta - CVR
- 10 g frisk koriander
- 150 g rødløg
- 150 g cherrytomater
- 200 g konserverede kikærter
- 1 g spidskommen
- 4 g stærkt paprikapulver
- 4 g Sød paprikapulver
- 200 g Couscous
- 12 g hvidløg
- 6 g salt
- 70 g olivenolie
- 60 g Rapsolie
- 15 g persilleblade
Metode:
- Forvarm ovnen til 200°C med termofunktionen. Sæt en skål på låget af en kop uden prop, nulstil vægten, og vej 200 gram couscousgrød af, og stil den til side. I en anden skål afvejes 200 gram drænede og tørrede kikærter, 70 gram olivenolie, 1 teskefuld salt, 1 knivspids spidskommen, 1 teskefuld sød paprika og 1 teskefuld stærk paprika. Bland hele blandingen grundigt.