Tærte med figner og ost
Kombinationen af figner og blåskimmelost er sikkert kendt af alle, der elsker det italienske og franske køkken. Modne figner bagt med cremede oste på et sprødt, salt wienerbrød i en elegant tærteversion.
Tilberedning: 1h
Let

Tilberedning: 1h
Let
Ingredienser:
- 40 g rødløg
- 10 g frisk rosmarin
- 1 g bagepulver
- 200 g gorgonzola
- 150 g speltmel
- 150 g smør
- 40 g æggeblommer fra høns
- 100 g 18% creme fraiche
- 120 g fuldfed camembert-ost
- 40 g bihonning
- 100 g Fetaost
- 250 g friske figner
- 150 g hvedemel type 450
Metode:
- Sæt en skål på låget af en kop uden prop, nulstil vægten, og afvej 40 gram rødløg skåret i fjer. Sæt skålen til side. Sæt skålen på låget af koppen uden prop, nulstil vægten, og vej 250 gram figner i ottendedele. Sæt skålen til side.