Fyldte kålruller i asiatisk stil med kinakål

Blancheret kinakål fyldt med kødfyld med jasminris, munkesvampe, aromatiske krydderurter og krydderier er en lækker opskrift på fyldte kålruller i asiatisk stil.

Tilberedning: 1h 30 min

Medium

Fyldte kålruller i asiatisk stil med kinakål

Tilberedning: 1h 30 min

Medium

Ingredienser:

  • 150 g vand
  • 1500 g vand
  • 1 g sort peber
  • 20 g frisk koriander
  • 50 g sojasauce
  • 10 g frisk ingefær
  • 12 g chilipeber
  • 100 g forårsløg
  • 500 g Hakket svinekød
  • 12 g hvidløg
  • 3 g salt
  • 15 g Purløg
  • 60 g Hele hønseæg
  • 700 g Kinakål
  • 150 g jasminris
  • 20 g Grzyby mun

Metode:

  1. Sæt en skål på låget af en kop uden prop, nulstil vægten, og vej 20 gram tørrede munkesvampe af, tilsæt 150 gram kogende vand, og sæt det til side. I en anden skål afvejes 100 gram jasminris. Kog dem efter anvisningerne på pakken. Stil risene til side, så de kan køle helt af.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover