Fyldte kålruller i asiatisk stil med kinakål
Blancheret kinakål fyldt med kødfyld med jasminris, munkesvampe, aromatiske krydderurter og krydderier er en lækker opskrift på fyldte kålruller i asiatisk stil.
Tilberedning: 1h 30 min
Medium

Tilberedning: 1h 30 min
Medium
Ingredienser:
- 150 g vand
- 1500 g vand
- 1 g sort peber
- 20 g frisk koriander
- 50 g sojasauce
- 10 g frisk ingefær
- 12 g chilipeber
- 100 g forårsløg
- 500 g Hakket svinekød
- 12 g hvidløg
- 3 g salt
- 15 g Purløg
- 60 g Hele hønseæg
- 700 g Kinakål
- 150 g jasminris
- 20 g Grzyby mun
Metode:
- Sæt en skål på låget af en kop uden prop, nulstil vægten, og vej 20 gram tørrede munkesvampe af, tilsæt 150 gram kogende vand, og sæt det til side. I en anden skål afvejes 100 gram jasminris. Kog dem efter anvisningerne på pakken. Stil risene til side, så de kan køle helt af.