Mør lammegryde

Denne lækre gryderet smelter i munden takket være det møre, ædle lam, som ikke kræver lang tilberedningstid og bliver blødt og saftigt efter blot en kort braiseringsproces.

Tilberedning: 1h 10 min

Let

Mør lammegryde

Tilberedning: 1h 10 min

Let

Ingredienser:

  • 500 g vand
  • 1 g sort peber
  • 10 g frisk rosmarin
  • 160 g løg
  • 80 g gulerødder
  • 12 g salt
  • 150 g friske dyrkede svampe
  • 100 g Persillerod
  • 60 g klaret smør
  • 10 g hvedemel type 450
  • 700 g Jagnięcina

Metode:

  1. Sæt en skål på låget af kalken. Vej 700 gram lammekølle af, skåret i 2 cm store tern.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover