Fårikål

En traditionel norsk ret, som især er populær i det tidlige efterår. Fårikål er nationalretten i netop dette land. Den består af langtidsstegt lamme- eller fårekød, kål og sorte peberkorn. På trods af sin enkelhed og så få ingredienser er retten dejlig at smage, mættende og meget nærende.

Tilberedning: 1h 50 min

Let

Fårikål

Tilberedning: 1h 50 min

Let

Ingredienser:

  • 800 g vand
  • 4 g sort peber
  • 18 g salt
  • 800 g Hvidkål
  • 800 g mellemstore kartofler
  • 1000 g Jagnięcina

Metode:

  1. Anbring en skål på låget af bægeret. Vej 1.000 gram udbenet lammekølle eller -skulder af, skåret i store tern på 3 cm. Sæt skålen til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover