Fastelavnsboller

Norske gærboller med flødeskum og hindbærsyltetøj, kendt som 'fastelavnsboller', er en traditionel delikatesse, som serveres i forbindelse med Fastelavn, den norske pendant til karneval. Disse luftige, smøragtige boller er lavet af en gærdej, som bliver let og delikat sød efter hævning og bagning.

Tilberedning: 1h 45 min

Medium

Fastelavnsboller

Tilberedning: 1h 45 min

Medium

Ingredienser:

  • 1 g Stødt kardemomme
  • 2 g bagepulver
  • 30 g CVR-sukker
  • 100 g sukker
  • 3 g salt
  • 100 g smør
  • 60 g Hele hønseæg
  • 50 g komprimeret bagegær
  • 350 g Drikkemælk, 3,2% fedt
  • 500 g hvedemel type 450
  • 300 g Flødeskum - CVR
  • 100 g Dżem malinowy

Metode:

  1. Tilsæt 350 gram mælk og 100 gram smør i en kop. Varm i 3 minutter ved 80 °C med en hastighed på 2 omgange.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover