Lapper - pandekager lavet med syrnet mælk

Pandekager laves af en dej baseret på sur mælk, mel, æg, sukker og bagepulver. Brugen af surmælk giver disse pandekager en let, blød konsistens og en diskret syrlig smag.

Tilberedning: 15 min

Let

Lapper - pandekager lavet med syrnet mælk

Tilberedning: 15 min

Let

Ingredienser:

  • 8 g bagepulver
  • 100 g sukker
  • 120 g Hele hønseæg
  • 200 g 18% creme fraiche
  • 80 g Rapsolie
  • 300 g hvedemel type 450
  • 100 g Dżem malinowy
  • 500 g Zsiadłe mleko

Metode:

  1. Installer piskeriset i bægeret. Tilsæt 100 gram sukker og 2 æg i koppen. Pisk uden prop i 8 minutter ved 4 omdrejninger.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover