Fiskefrikadeller

Dampede fiskefrikadeller med karrysauce er en sund og aromatisk ret, der kombinerer den delikate smag af fisk med intense krydderier. Frikadellerne er lavet af hakket fisk, som regel torsk eller laks.

Tilberedning: 30 min

Let

Fiskefrikadeller

Tilberedning: 30 min

Let

Ingredienser:

  • 500 g vand
  • 1 g sort peber
  • 15 g karrypasta
  • 30 g løg
  • 9 g salt
  • 60 g smør
  • 600 g fersk torsk
  • 60 g Hele hønseæg
  • 550 g Drikkemælk, 3,2% fedt
  • 50 g Kartoffelstivelse
  • 40 g hvedemel type 450

Metode:

  1. Tilsæt 600 gram torskefilet skåret i mindre stykker og 30 gram løg skåret i mindre stykker til koppen. Blend uden prop 1 minut ved hastighed 9.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover