Fiskekaker

Fiskekoteletter er delikate i smagen med en let, luftig konsistens og kan serveres både varme og kolde.

Tilberedning: 15 min

Let

Fiskekaker

Tilberedning: 15 min

Let

Ingredienser:

  • 1 g sort peber
  • 6 g salt
  • 15 g Purløg
  • 600 g fersk torsk
  • 200 g Drikkemælk, 2 % fedt
  • 100 g Rapsolie
  • 50 g Kartoffelstivelse

Metode:

  1. Tilsæt 600 gram torskefilet skåret i mindre stykker og 2 spiseskefulde kartoffelstivelse i en kop. Blend i 1 minut ved hastighed 8.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover