Betasuppe med svineknogler

Norsk svineknoglesuppe er en traditionel ret, der kombinerer et væld af smage, som er typiske for det norske køkken, mættende og varmende, perfekt til kølige aftener.

Tilberedning: 3h 30 min

Let

Betasuppe med svineknogler

Tilberedning: 3h 30 min

Let

Ingredienser:

  • 800 g vand
  • 1 g sort peber
  • 60 g bouillonpasta - CVR
  • 100 g løg
  • 330 g gulerødder
  • 6 g salt
  • 120 g porre
  • 500 g sene kartofler
  • 800 g svinekød med skind

Metode:

  1. Tilsæt 800 gram udbenet svinekød skåret i tern på 4 cm og 800 gram vand i koppen. Kog i 2 timer og 30 minutter ved 95 °C.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover