Fiskesuppe

Norsk fiskesuppe, kendt som »fiskesuppe«, er en cremet, aromatisk suppe lavet med fiskefond.

Tilberedning: 45 min

Let

Fiskesuppe

Tilberedning: 45 min

Let

Ingredienser:

  • 1000 g vand
  • 1 g sort peber
  • 1 g Allehånde
  • 70 g bouillonpasta - CVR
  • 200 g gulerødder
  • 6 g salt
  • 15 g Purløg
  • 60 g smør
  • 20 g citronsaft
  • 400 g fersk torsk
  • 80 g porre
  • 30 g olivenolie
  • 400 g Frisk laks
  • 10 g persilleblade
  • 150 g Persillerod
  • 200 g 30 % fedt flødeost

Metode:

  1. Tilsæt 60 gram smør og 30 gram olivenolie i en kop. Smelt uden prop 1 minut ved 100 °C med 1 omdrejning.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover