Bravas kartofler med chorizo
En spansk delikatesse, kartofler i en krydret, aromatisk tomatsauce med chorizopølse. Serveres ofte på barer og restauranter som tapas.
Tilberedning: 1h
Let

Tilberedning: 1h
Let
Ingredienser:
- 1000 g vand
- 10 g Vineddike
- 4 g røget paprika
- 2 g cayennepeber
- 4 g Sød paprikapulver
- 200 g chorizopølse
- 150 g løg
- 2 g sukker
- 12 g hvidløg
- 2 g salt
- 80 g olivenolie
- 800 g sene kartofler
- 400 g Tomater på dåse (i skiver)
Metode:
- Tilsæt 1.000 gram vand til koppen. Placer begge etager af dampkogeren på koppens låg uden kork. Tilsæt 800 gram kartofler skrællet i 2-3 cm store tern til den anden etage i dampkogeren. Kog i 30 minutter ved 140 °C med 1 omdrejning.