Bravas kartofler med chorizo

En spansk delikatesse, kartofler i en krydret, aromatisk tomatsauce med chorizopølse. Serveres ofte på barer og restauranter som tapas.

Tilberedning: 1h

Let

Bravas kartofler med chorizo

Tilberedning: 1h

Let

Ingredienser:

  • 1000 g vand
  • 10 g Vineddike
  • 4 g røget paprika
  • 2 g cayennepeber
  • 4 g Sød paprikapulver
  • 200 g chorizopølse
  • 150 g løg
  • 2 g sukker
  • 12 g hvidløg
  • 2 g salt
  • 80 g olivenolie
  • 800 g sene kartofler
  • 400 g Tomater på dåse (i skiver)

Metode:

  1. Tilsæt 1.000 gram vand til koppen. Placer begge etager af dampkogeren på koppens låg uden kork. Tilsæt 800 gram kartofler skrællet i 2-3 cm store tern til den anden etage i dampkogeren. Kog i 30 minutter ved 140 °C med 1 omdrejning.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover