Norsk Brun lapskaus

Norsk Brun lapskaus er en traditionel norsk ret, som er kendt for sin dybe smag og mættende konsistens.

Tilberedning: 3h

Let

Norsk Brun lapskaus

Tilberedning: 3h

Let

Ingredienser:

  • 400 g vand
  • 3 g sort peber
  • 400 g Okseskank
  • 50 g løg
  • 250 g gulerødder
  • 15 g salt
  • 15 g smør
  • 30 g Rapsolie
  • 65 g Knoldselleri
  • 250 g sene kartofler
  • 40 g Persillerod

Metode:

  1. Sæt en skål på låget af en kop uden prop, nulstil vægten, og vej 400 gram oksekød af, skåret i ca. 1-1,5 cm store tern. Tilsæt 1 teskefuld salt og 1 teskefuld peber til kødet, og bland det godt.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover