Gräddfilsgröt

Gräddfilsgröt er en lækker og enkel ret, som kan tilberedes derhjemme med blot nogle få basisingredienser. Den er ideel som hovedret, dessert efter middagen eller som et sødt mellemmåltid i løbet af dagen.

Tilberedning: 25 min

Let

Gräddfilsgröt

Tilberedning: 25 min

Let

Ingredienser:

  • 2 g Stødt kanel
  • 30 g sukker
  • 1 g salt
  • 15 g smør
  • 250 g Drikkemælk, 2 % fedt
  • 250 g 30 % fedt flødeost
  • 100 g hvedemel type 450

Metode:

  1. Sæt en stav i koppen. Tilsæt 250 gram 30 % fløde i koppen. Kog uden prop i 15 minutter ved 100 °C med 1 omdrejning.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover