Indiske paratha-brød

Paratha er et af de vigtigste indiske brød, der tilberedes af fuldkornshvedemel uden brug af gær. Kagerne er varme og bløde og er det perfekte tilbehør til tykke indiske saucer eller som en selvstændig ret med smør eller krydderier.

Tilberedning: 1h

Medium

Indiske paratha-brød

Tilberedning: 1h

Medium

Ingredienser:

  • 140 g vand
  • 6 g salt
  • 100 g smør
  • 300 g hvedemel type 1850
  • 15 g olivenolie
  • 30 g klaret smør

Metode:

  1. Tilsæt 140 gram vand til en kop. Varm op i 1 minut ved 40 °C med 2 omdrejninger.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover