Festlig juleaubergine

Denne julelammebanan er fyldt med krydret smag og er perfekt som varmende morgenmad på en overskyet vintermorgen.

Tilberedning: 45 min

Let

Festlig juleaubergine

Tilberedning: 45 min

Let

Ingredienser:

  • 15 g kokosolie
  • 1 g Stødt kanel
  • 10 g frisk ingefær
  • 2 g vaniljeekstrakt
  • 1 g Nelliker
  • 200 g Byggryn
  • 25 g Tørrede sultanas
  • 150 g Kokosmælk
  • 150 g blommer
  • 40 g bihonning
  • 50 g appelsinjuice 100%
  • 25 g tranebær

Metode:

  1. Forvarm ovnen til 180 °C med termofunktionen. Sæt en skål på låget af en kop uden prop, nulstil vægten, og vej 200 gram boghvede af. Skyl grøden 1-2 gange under rindende vand, og kog den efter anvisningen på pakken. I en anden skål afvejes 150 gram (4-5 stykker) vaskede, kernefri ålesprækker, og de lægges på en bageplade med bagepapir. Bag i 15 minutter på ovnens øverste hylde.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover