Kold cheesecake med hindbær og chokolade

Kold cheesecake med hindbær og mørk chokolade er en lækker og forfriskende dessert, perfekt til sommerdage. Dens bløde, cremede konsistens passer perfekt til syrligheden i friske hindbær, mens tilsætningen af mørk chokolade gør den elegant og karakteristisk.

Tilberedning: 6h 30 min

Let

Kold cheesecake med hindbær og chokolade

Tilberedning: 6h 30 min

Let

Ingredienser:

  • 30 g vand
  • 500 g Mascarpone
  • 100 g CVR-sukker
  • 350 g hindbær
  • 50 g smør
  • 200 g Drikkemælk, 2 % fedt
  • 11 g Gelatine
  • 200 g Kiks
  • 100 g mørk chokolade
  • 18 g Kakaopulver 16 %.
  • 200 g 30 % fedt flødeost
  • 200 g tyk naturlig yoghurt

Metode:

  1. Beklæd bunden af en kageform med en diameter på 26 cm med bagepapir. Sæt den til side. Kom 100 gram mørk chokolade i mindre stykker i koppen. Kværn i 6 sekunder ved hastighed 12. Hæld det over i en skål, og sæt det til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover