Kold cheesecake med hindbær og chokolade
Kold cheesecake med hindbær og mørk chokolade er en lækker og forfriskende dessert, perfekt til sommerdage. Dens bløde, cremede konsistens passer perfekt til syrligheden i friske hindbær, mens tilsætningen af mørk chokolade gør den elegant og karakteristisk.
Tilberedning: 6h 30 min
Let

Tilberedning: 6h 30 min
Let
Ingredienser:
- 30 g vand
- 500 g Mascarpone
- 100 g CVR-sukker
- 350 g hindbær
- 50 g smør
- 200 g Drikkemælk, 2 % fedt
- 11 g Gelatine
- 200 g Kiks
- 100 g mørk chokolade
- 18 g Kakaopulver 16 %.
- 200 g 30 % fedt flødeost
- 200 g tyk naturlig yoghurt
Metode:
- Beklæd bunden af en kageform med en diameter på 26 cm med bagepapir. Sæt den til side. Kom 100 gram mørk chokolade i mindre stykker i koppen. Kværn i 6 sekunder ved hastighed 12. Hæld det over i en skål, og sæt det til side.