Gærdej med blommer og crumbles

Se, hvordan du ved hjælp af Cookover hurtigt og nemt kan tilberede en lækker, klassisk og luftig gærdej med store stykker kanelblommer bagt under en sprød crumble.

Tilberedning: 2h 10 min

Let

Gærdej med blommer og crumbles

Tilberedning: 2h 10 min

Let

Ingredienser:

  • 1 g Stødt kanel
  • 16 g vaniljesukker - CVR
  • 225 g sukker
  • 140 g smør
  • 40 g æggeblommer fra høns
  • 30 g komprimeret bagegær
  • 250 g Drikkemælk, 3,2% fedt
  • 800 g blommer
  • 560 g hvedemel type 450

Metode:

  1. I en kop tilsættes 60 gram mel, 60 gram sukker, 60 gram koldt smør skåret i mindre stykker.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover