And med kirsebærsauce

Saftig and med et lækkert sprødt skind og en kirsebærsauce med honning, som er nem og hurtig at tilberede.

Tilberedning: 1h 30 min

Medium

And med kirsebærsauce

Tilberedning: 1h 30 min

Medium

Ingredienser:

  • 1 g sort peber
  • 1 g Allehånde
  • 1 g laurbærblade
  • 1 g tørret merian
  • 4 g hvidløg
  • 100 g kirsebær
  • 5 g olivenolie
  • 5 g bihonning
  • 2 g havsalt
  • 130 g Mięso z piersi kaczki, ze skórą

Metode:

  1. Sæt en skål på låget af en kop uden prop, nulstil vægten, og vej 100 g udhulede kirsebær af, vask dem, og sæt dem til side. I en anden skål afvejes 130 g andebrystfilet med skind, der tilsættes 5 g olivenolie, 1 presset hvidløgsfed, 1 knivspids havsalt, 1 knivspids sort peber og 1 knivspids merian. Gnid andebrystet grundigt med krydderierne, og læg 1 laurbærblad og 1 allehånde over, og sæt det til side i mindst 1 time.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover