And med kirsebærsauce
Saftig and med et lækkert sprødt skind og en kirsebærsauce med honning, som er nem og hurtig at tilberede.
Tilberedning: 1h 30 min
Medium

Tilberedning: 1h 30 min
Medium
Ingredienser:
- 1 g sort peber
- 1 g Allehånde
- 1 g laurbærblade
- 1 g tørret merian
- 4 g hvidløg
- 100 g kirsebær
- 5 g olivenolie
- 5 g bihonning
- 2 g havsalt
- 130 g Mięso z piersi kaczki, ze skórą
Metode:
- Sæt en skål på låget af en kop uden prop, nulstil vægten, og vej 100 g udhulede kirsebær af, vask dem, og sæt dem til side. I en anden skål afvejes 130 g andebrystfilet med skind, der tilsættes 5 g olivenolie, 1 presset hvidløgsfed, 1 knivspids havsalt, 1 knivspids sort peber og 1 knivspids merian. Gnid andebrystet grundigt med krydderierne, og læg 1 laurbærblad og 1 allehånde over, og sæt det til side i mindst 1 time.