Pęczotto med bondebønner og zucchini
En delikat, kraftigt cremet bunting med sprøde hestebønner og courgetter og en mærkbar smag af gorgonzolaost. Den fungerer perfekt som et måltid for hele familien.
Tilberedning: 1h
Let
Tilberedning: 1h
Let
Ingredienser:
- 2000 g vand
- 1 g sort peber
- 70 g gorgonzola
- 300 g grøntsagsbouillon - CVR
- 150 g løg
- 180 g Courgetter
- 12 g hvidløg
- 34 g salt
- 150 g Byggryn med perlebyg
- 500 g brede bønner
- 50 g parmesanost
- 70 g klaret smør
- 2 g Hvidløgssalt
Metode:
- Tilsæt 2.000 gram vand og 2 spiseskefulde salt til en kop. Kog i 10 minutter ved 140 °C. Læg en kurv i koppen, og vej 500 gram bønner af i den. Kog i 15 minutter ved 115 °C. Fjern forsigtigt kurven, og temperer bønnerne under koldt vand. Pil bønnerne fri af skindet. Hæld vandet ud af bægeret, og lad det dryppe af.