Svinekam til påske
En meget saftig svinekam, fuld af aromatiske krydderier, tilberedt ved dampning med en karakteristisk smag af sennep - en lækker idé til et sundt påskemåltid.
Tilberedning: 10h
Medium

Tilberedning: 10h
Medium
Ingredienser:
- 1500 g vand
- 1 g sort peber
- 1 g tørret merian
- 1 g gurkemeje
- 5 g tørret rosmarin
- 1 g Stødt koriander
- 60 g Sennep
- 1000 g udbenet rå svinekam
- 3 g havsalt
- 100 g æblecidereddike
Metode:
- Sæt en skål på låget af et bæger uden kork, nulstil vægten, og vej 1.000 gram svinekam af, som er renset, afdryppet og sat til side. Sæt en spisepind i bægeret. Tilsæt 2 kviste rosmarin, 1/2 teskefuld havsalt, 1/2 teskefuld friskkværnet sort peber, 1/2 teskefuld merian, 100 gram æblecidereddike, 1 knivspids stødt koriander, 1 knivspids gurkemeje og 60 gram sennep. Blend 30 sekunder ved 6 hastigheder.