Svinekam til påske

En meget saftig svinekam, fuld af aromatiske krydderier, tilberedt ved dampning med en karakteristisk smag af sennep - en lækker idé til et sundt påskemåltid.

Tilberedning: 10h

Medium

Svinekam til påske

Tilberedning: 10h

Medium

Ingredienser:

  • 1500 g vand
  • 1 g sort peber
  • 1 g tørret merian
  • 1 g gurkemeje
  • 5 g tørret rosmarin
  • 1 g Stødt koriander
  • 60 g Sennep
  • 1000 g udbenet rå svinekam
  • 3 g havsalt
  • 100 g æblecidereddike

Metode:

  1. Sæt en skål på låget af et bæger uden kork, nulstil vægten, og vej 1.000 gram svinekam af, som er renset, afdryppet og sat til side. Sæt en spisepind i bægeret. Tilsæt 2 kviste rosmarin, 1/2 teskefuld havsalt, 1/2 teskefuld friskkværnet sort peber, 1/2 teskefuld merian, 100 gram æblecidereddike, 1 knivspids stødt koriander, 1 knivspids gurkemeje og 60 gram sennep. Blend 30 sekunder ved 6 hastigheder.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover